dilluns, 20 de maig de 2013

Heil Catalans!

Heil Artur!
Com a Führer et podries plantejar una sèrie de coses:

  • Planta els tancs dels mossos a la Diagonal.
  • Comencem a fer dutxes de gas a tots aquests impostors i botiflers que tenim al territori. 
  • Elimina el castellà al carrer, tancarem a tot aquell que faci ús del castellà en públic.
  • Prohibeix les estanqueres als balcons, tothom que posi una estelada sota amenaça de còctel molotov contra la finestra si no compleixen.
  • Imposa que la religió oficial sigui la musulmana, però assegurem-nos d'aplicar la xària, no fos cas que algú no es prengui les coses en serio.
  • No oblidem l'adoctrinament a les aules, traiem els mapes d'Espanya, esborrem la literatura castellana, i expliquem que Espanya és un invent i que Castella no va existir mai.
  • Farem cantar l'himne als alumnes cada matí al pati amb el braç ben amunt i hissarem la bandera, així sentiran l'orgull de ser català i farem bons catalans que estimaran la pàtria.
  • Hem de reconquerir el País Valencià, Catalunya Nord, Balears, Aragó Oriental i si ens queden forces perquè no Sardenya i Sicília ja que hi estem posats.
  • Crea la fal·làcia de que "Espanya ens roba", així crearem més odi i animadversió cap al país veí.
  • Treu totes les estanqueres dels ajuntaments catalans i les cremem en un acte públic a la Plaça Sant Jaume.
          etc...


Un cop tinguis tot això fet, podràs fer el país que tots els nacionalistes catalans desitgem, tindrem la nostra nació inventada, que mai ha existit, el nostre idioma protegit i haurem fet fora tots els carallots espanyols que ens volen imposar les seves regles del joc a casa nostra... Podràs perpetuar el poder i tindràs un país a mida per fer el que vulguis i la fortuna que desitgis, sí, tu i tots els teus amics burgesos catalans.

Bé això escrit a dalt és el que alguns creuen o volen fer creure que fem o que que és el que volem fer. Ja està bé de tòpics i de ironia, estic fart de viure en un estat Espanyol que dia rere dia només ens dedica insults i vexacions. Després de dir-nos maçons, terroristes, sionistes, nazis (vés per on, no eren els nazis qui mataven sionistes), ara ens han dit salafistes, el que faltava!! En fi, tot això no mereix gaire més comentaris ja que és la cantarella de sempre.

Fan molt de soroll, molt, però no sé a vosaltres però en el meu cas, em sento a anys llum d'aquesta gent i la meva fractura mental amb Espanya és definitiva. Perquè no només son els que ens ataquen, sinó la connivència dels que no ens ataquen però tampoc ens defensen, per tant, utilitzant a seva dita "Quien calla otorga", doncs això.
On estan els intel·lectuals?
On són els federalistes?
On són els defensors del dret d'autodeterminació de Palestina? Ah! que per Catalunya no val! caram... quina sorpresa!

1) Molts catalans som nacionalistes.
2) El catalanisme està molt lligat al nacionalisme, per què?
3) Som nacionalistes per necessitat, no per sentiment de nació superior a les altres(tot i que moltes vegades ens sentim superiors a l'Espanyola, com s'hi senten la majoria d'europeus coneixedors de causa) ni per voler imposar res a ningú.
4) La bandera la traiem a tot arreu perquè no som una nació normal.

Dit això, vull un país lliure per poder expressar lliurement la meva identitat, decidir segons els nostres criteris, fer el país que volem i desitgem la majoria de catalans sense imposició des de Madrid, però sobretot, vull deixar de ser independentista i nacionalista i guardar la bandera en un calaix de l'armari i deixar-la per molt de temps allà dins!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada