dijous, 18 de juny del 2015

AIGÜES DE BARCELONA-Aquology


Una d'aquelles coses que descobreixes i et venen ganes de fer una revolució...

Aquology Solutions SL (Musa), empresa associada a AGBAR (Molt ben amagat a la seva web, per cert), cobra anualment i per decret 36€ a tots els clients d'Aigües de Barcelona (t'en pots escapar fent mil tràmits burocràtics i entre mil entrebancs). Et carreguen el concepte com a "Alquiler equipo medida", un equip de mesura de cabal que està més que amortitzat i sol estar fet merda.

El 2012 tenia uns 1.400.000 equips de mesura instal·lats, això vol dir ni més ni menys que 504.000.000 € (OMFG!!), sortits del no-res, imposats a cada un dels Barcelonins, que d'altra banda paguen l'aigua caríssima (Privatització Ter-Llobregat,etc.), mentre hi ha poblets uns 1000 km al sud-oest d'aquí que no saben què significa pagar per l'aigua.

La gestió de l'aigua en mans privades comporta coses d'aquestes. Precisament jo no destaco per una defensa a ultrança de les nacionalitzacions, però quan el liberalisme arriba a aquests extrems... em posa de molt mala llet. No m'extranya que certs discursos anti-stablishment a Catalunya tinguin tants adeptes.

Perdoneu però ho havia de dir, ja m'he desfogat i vosaltres sabeu una cosa més.
PROU! Per una gestió pública de l'aigua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada